Consumenten kunnen een bestelling plaatsen op onze webshop Koffiestore.nl

Betalen


Zodra wij je betaling hebben ontvangen, wordt de bestelling verzonden. Sommige betalingsmogelijkheden zijn daarbij sneller dan andere. Je hebt de keuze uit diverse betalingsmogelijkheden. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden die wij accepteren:

Betalingsvormen via internet:

iDEAL

Met iDeal kun je snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer je bank. Vervolgens word je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat en autoriseer je de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Levertijd: Besteld voor 17:00? Je bestelling wordt dan nog dezelfde dag door ons verwerkt. Na 17:00 pakken we deze de volgende dag op.

Billink (14 dagen op rekening)
Via onze betaalpartner Billink kun je, je bestelling op rekening ontvangen. Na ontvangst van je bestelling doet Billink een kredietwaardigheidstoetsing. Indien akkoord word je bestelling bevestigd en krijg je na ontvangst van de bestelling per mail een factuur van Billink met een betaaltermijn in 14 dagen. De factuur betaal je ook aan Billink. 


Bankoverschrijving (handmatige betaling)
Na het doen van je bestelling ontvang je een mail met alle betaalgegevens. Hiermee kun je zelf het verschuldigde bedrag overmaken op IBAN NL65RABO0146862511 t.n.v. Tom Coronel SR B.V. te Blaricum. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling verstuurd. Houd er rekening mee dat het tot twee werkdagen kan duren voordat wij de betaling ontvangen hebben. Nadeel is dat hierdoor een artikel, dat maar beperkt op voorraad is, ondertussen uitverkocht kan zijn geraakt.

Betalingsvormen bij afhalen:
Contant betalen
PIN betaling